Kausi:
 • 1vs1-Cup VII - 06.06.2019 15:14 Johtokunta
  Jo seitsemättä kertaa peräkkäin järjestettävä 1vs1-Cup on täällä taas! Turnaus järjestetään jälleen yhteistyössä Superliigan kanssa. Palkinnot sponsoroidaan Superliigan palkintonimimerkin ylimääräisistä pelimerkeistä. Palkintoina on +10 pelimerkkiä. Lisäksi mitalistit ja maalipörssin sekä +/- -tilaston voittajat saavat Superliigan tilastosivulleen saavutusmerkinnät.

  1vs1-Cup VI on kesäisin pelattava 1vs1-formaatin turnaus. Turnaukseen on ilmainen sisäänpääsy, eli lähes kuka tahansa voi osallistua. Superliigassa pelikiellossa olevat eivät saa osallistua. Superliigan johtokunta voi tarvittaessa jättää muitakin pelaajia ulos, mikäli se koetaan tarpeelliseksi.

  Osallistua voi vain yhdellä nimimerkillä. Aikaa ilmoittautua on toistaiseksi - ilmoittautuminen suljetaan, kun osallistujia on sopiva määrä. Osallistua voi lähettämällä noten Falco-nimimerkille esim. "Mukana 1vs1-Cupissa" tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla samanlaisen viestin tämän uutisen kommentteihin tai kiekon foorumin ketjuun.

  Kaikki mukana olevat näkyvät alla. Säännöt ja aikataulut tulevat julki infopaketin muodossa heti, kun osallistujamäärä on täyttynyt. Lähtökohtaisesti mukaan otetaan 64 ensimmäistä osallistujaa.

  Osallistujat

  -

  Kommentit (0)

  Ei kommentteja.