Kausi:
 • 1vs1-Cup IV - 1. kierroskatsaus - 06.06.2016 12:49 Johtokunta
  Ensimmäisellä kierroksella oli mukana 32 lohkoa, joissa kaikissa kolme pelaajaa ja jotta katsauksesta saataisiin sopivan tiivis napataan katsaukseen vain muutamista lohkoista lohkojen kärkimatsit ja yllätykset. Suurinosa otteluista saatiin pelattua, eikä pelaamattomia otteluita jäänyt hirveästi, joka on hyvä asia.

  Lohko 1
  Heti ensimmäisessä lohkossa nähtiin yllättäviä tuloksia, kun juuri kuluvalla kaudella Eliittiliigan kultaa voittanut Circle kärsi tappion kahteen otteeseen Francescoa vastaan. Ensimmäinen ottelu päättyi selkein 1-7 lukemin Francescon eduksi, mutta seuraava ottelu olikin maalillisesti tiukempi, sillä Francesco voitti tiukan kamppailun lukemin 4-3.

  Lohko 2
  Toinen lohko toi mukanaan nähtävästi ensimmäisen kierroksen suurimman yllätyksen, sillä hallitseva mestari jlo taipui kahteen otteeseen entiselle 1vs1-liigan hopeamitalisti wessille. wess on ennenkin kyennyt voittamaan isoja nimiä 1vs1 otteluissa, mutta oliki nämä kaksi ottelua vain alkukierroksen höntsäilyjä hallitsevalta mestarilta?

  Lohko 3
  Myös kolmanessa lohkossa koettiin pienoinen yllätys, kun napsu voitti 1vs1-liigan hallitsevan pronssimitalisti sharbin lukemin 5-4. sharbilla on kokemusta 1vs1-liigasta ja cupista 127 pelin verran ja takataskusta löytyy mm. kolme 1vs1-liigan pronssimitalia, kun puolestaan napsulla kokemusta 1vs1 peleistä on vain kahdesta aiemmasta 1vs1-cupista. Toisessa keskenäisessä kohtaamisessa sharb tosin oli vahvempi luvuin 5-3

  Lohko 6
  Kuudes lohko toi esille yhden nostettavan ottelupari, kun vastakkain pelasivat Ratakses ja Fud. Rataksella on vyöllään 162 ottelun tausta 1vs1-liigasta - ja cupista, joissa Rata on iskenyt huimat 892 osumaa. Kaverilta löytyy myös mm. kaksi 1vs1-liigan hopeamitalia sekä yksi kultamitali. Fudilla puolestaan on 37 ottelun tausta 1vs1-liigan ja -cupin otteluista, sekä hopeamitali 1vs1-Cup III:sta. Ensimmäinen ottelu herrojen välillä päättyi Rataksesin 6-3 voittoon, mutta seuraavassa ottelussa Fud päätti ottaa pelin haltuunsa ja lukemat olivat 5-3 Fudin eduksi.

  Lohko 9
  Yhdennäksännestä lohkosta voisi nostaa esille taisteluparin Jezik - peak. Jezik on kokenutta kaartia 1vs1-muodossa ja kyseiseltä herralta löytyy vyöltään yhteensä 123 ottelua 1vs1-liigasta- sekä cupista. peak on hieman tuntemattomampi nimi 1vs1-jäillä eikä mieheltä löydy altaan, kuin yksi aiempi 1vs1-cup. Toki peak on yleisesti ottaen todella kovan luokan pelimies ja hän myöskin otti päänahan Jezikistä kahteen otteeseen, molemmissa otteluissa numerot näyttivät 5-3 peakin eduksi.

  Lohko 10
  Myös tästä lohkosta voisi tuoda uunista ulos yhden parin, jotka ovat isoisä ja kuminalli. kuminalli oli kuluneella kaudella joukkueensa johtavia pelaajia runkosarjassa ja pudotuspeleissä SC Bernin riveissä. Vastassa kuminallilla oli isoisä, jolta löytyy 50 ottelun tausta 1vs1-liigapeleistä. Ensimmäinen ottelu päättyi selkeästi isoisän eduksi ja tulostaululla komeili 4-11 lukemat isoisän eduksi. Seuraavassa ottelussa kuminallilla ei ollut mitään osaa eikä arpaa ja hajoiluakin oli havaittavissa, isoisä käytti tämän hyödyksi ja taululla oli brutaalit 17-7 lukemat isoisälle.

  Lohko 15
  Tämäkin lohko tarjosi osakseen jännittävän otteluparin. 20 ottelun taustan 1vs1-liigasta omaava Hatti sai vastaansa Spearsin, joka ei myöskään ole ensikertalainen 1vs1-jäillä. Spears on luistellut 1vs1-liigajäillä 131 kertaa, mutta tosin ilman mitään kummoisempia saavutuksia. Mutta jokatapauksessa todella tasainen ottelupari ja tuloskin oli sen mukainen. Ensimmäisestä ottelusta voittajaksi selviytyi Hatti 4-2 lukemin. Seuraava ottelu oli odotettavan tasainen ja lopputuloskin oli 3-3.

  Lohko 23
  Tämä lohko tarjosi ainakin yhden mielenkiintoisen otteluparin ja samalla ehkä pienoisen yllätyksenkin. Lohkosta vastakkain pelasivat hieman kokemattomampi TakeDown ja viisi kertaa urallaan Kiekkoliigan kultaa voittanut Darp. Ensimmäinen ottelu tarjoisi pienoisen yllätyksen, kun TakeDown nappasi niukan 2-1 voiton Darpista. Toinen ottelu päättyi 5-5 tasalukemiin. Tässä tosin pitää muistaa se, että TakeDownilla on muutaman kauden kokemus 1vs1-liigasta, kun Darpilta ei näytä löytyvän ollenkaan taustaa 1vs1-liigasta- tai cupista.

  Lohko 30
  Myös lohko 30 tarjosi pienoisen yllätyksen, kun Kulakov, joka on hieman tuntemattomampi nimi 1vs1-jäillä pelasi tasan michun kanssa. Michulta löytyy kokemusta 1vs1-liigasta-sekä cupista 116 ottelun ja 759 maalin verran, joten tasapeli näinkin kokeneesta ja taidokkaasta kaverista 1vs1-jäällä on kova suoritus.

  Kommentit (1)

  Falco 06.06.2016 12:49
  Kiitos wessille kierroskatsauksesta!