Kausi:
 • Finaaliennakko 4/2014 - 01.12.2014 15:11 Johtokunta
  Välierät on saatu päätökseen , finaalipari on selvillä ja kausi lähenee loppuaan. Kauden 4/2014 loppuhuipentumassa eli finaalissa kohtaavat kauden kaksi parasta pelaajaa, jotka ovat jlo ja wess.

  jlo

  13 voittoa 0 tasapeliä 1 tappio

  Kun katsoo miten jlon kausi on edennyt, ei tuskin ole yllätys kenellekkään, että tämä herra esiintyy finaalissa, sillä koko kauden aikana jlo hävisi vain yhden ottelun ja voitti 13.

  Puolivälierissä jlo:lle vastaan asettui A-Lohkossa neljänneksi sijoittaunut Vaesk. ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt jlo raivasikin tiensä välieriin 2-0 otteluvoitoin. Ensinmäisestä ottelusta 4-2 voitto ja toisesta 3-5 voitto ja näin paikka välieriin,jossa vastassa oli 1vs1-liigan legenda Falco.

  Finaalipaikasta jlo taisteli Falcoa vastaan, joka on yksi 1vs1-liigan legendaarisimmista pelaajista ja kolminkertainen 1vs1-liigan mestari. Kummatkin ottelut olivat parin maalin pelejä, jotka myös ratkesivat yhden maalin maalierolla. Ensinmäisestä ottelusta jlo otti niukan 2-1 voiton ja toisesta ottelusta 2-3 voiton ja täten Falco lähti taistelemaan pronssimitalista Jezikiä vastaan ja jlo lähti hamuamaan suurta kultaista pokaalia finaaliin, jossa vastassa on melkoisen yllätyksen välierissä väsännyt wess.

  jlon vahvuudet

  jlo pelaa todella vahvaa kiekollista peliä ja osaa pitää todella hyvin kiekkoa hallussa ja myös jlon karvauspeli on aivan omaa luokkaansa, sillä Lähes aina vastustajan ajautuessa liian pieneen tilaan tai lähelle jloa niin kiekko kyllä löytyy hyvin äkkiä jlon lavasta.

  jlon heikkoudet

  pelillisiä heikkouksia tuskin löytyy, mutta ainakin yksi heikkous on se, että jos vastustaja johtaa hieman isoimmin luvuin tai tekee pari pomppumaalia niin jlon hermot saattavat kiristäytyä hieman.


  wess

  6 voittoa 5 tasapeliä 3 tappiota

  Puolestaan, kun katsoo miten wessin kausi on edennyt ei ihan heti uskoisi, että tämä kyseinen pelaaja taistelisi kauden lopussa mestaruudesta. Kuitenkaan ei olisi aivan mahdottomuus, että wess vielä nappaisi mestaruuden itselleen.

  Puolivälierissä wess sai vastaansa Turtlesin riveissä Kiekkoliigan kultaa voittaneen haxin, joka sijoittautui runkosarjassa B-Lohkossa toiseksi. Ensinmäisessä wessin ja haxin ottelussa wess otti voitio nimiinsä 2-7 ja hax luovutti ottelun kesken toisessa erässä ja tästä haxille tuomittiin diskaus pudotuspeleistä ja toisesta ottelusta 0-5 luovutusvoitto wessille ja näin wess välieriin 2-0 otteluvoitoin ja välieriin vastaan saapui Jezik.

  Ensinmäistäkertaa välierissä pelaava wess lähti taistelemaan finaalipaikasta Jezikiä vastaan,joka puolivälierissä voitti Etelän 2-0 otteluvoitoin. Tästä sarjasta ennustettiin todella tasaista ja Jezik lähti pienoisena ennakkosuosikkina sarjaan,mutta mitä sitten tapahtuikaan?wess otti voiton Jezikistä kahteen otteeseen (3-2 , 2-4) ja näin toista kauttaan pelaava wess järjesti todennäköisesti välierien suurimman yllätyksen ja täten hän lähtee taistelemaan 1vs1-liigan mestaruudesta! Finaalissa vastaansa wess saa A-Lohkossa ensinmäiseksi sijoittuneen jlon, joka on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun.

  wessin vahvuudet

  wessin vahvuuksia on todella ennalta-arvaamaton pelityyli ja hyvä puolustuspelaaminen. Hyökkäyspäässä puolestaan wessiltä voi odottaa todella yllättäviä ratkaisuja ja hyvää viimeistelyä.

  wessin heikkoudet

  Jos vastustaja osaa lukea wessin vahvuutena pidettyä ennalta-arvaamatonta pelityyliä niin wessiltä voi loppua kikat kesken ja silloin wessin pitää luottaa maalivahtiin ja omaan puolustuspelaamiseensa.

  ALL IN ALL

  jlolla ja wessillä ei ole vielä yhtäkään keskenäistä kamppailua, josta voisi ennakoida yhtään tulevia kamppailuita. Oletetaan kuitenkin, että sarjasta tulee erittäin tiukka kuten finaaleista aina on tapana tullakkin, mutta tätä mittelöä on tosiaan entuudestaan erittäin hankala lähteä tarkasti ennakoimaan, mutta se on varmaa, että ottelut ovat todella tasaväkisiä ja voitto ei missään nimessä tule helpolla!
  Tulosveikkaus otteluista:
  jlo - wess 2-0
  wess - jlo 2-1 (1.JA)
  jlo - wess 4-2

  jlo siis mestaruuteen 2-1 otteluvoitoin!

  Kommentit (0)

  Ei kommentteja.