Kausi:
 • Pronssiottelun ennakko 4/2014 - 27.11.2014 04:33 Johtokunta
  Välierät on pelattu, ja pronssiottelun pelaajat ovat selvillä. Tässä kahden pitkäaikaisen 1vs1-liigan pelaajan keskinäisessä mittelössä panoksena on se kehnoin, mutta kuitenkin himottu mitali - Pronssiottelussa kohtaavat kaudella 4/2014 Falco sekä Jezik.

  Kymmenennen mitalin metsästys
  - 1vs1-liigassa 260 ottelua pelanneella pelaajalla, Falcolla, on kasassa 3 kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia. Lisäksi 1vs1-Cup II'sta löytyy tuore kultamitali. Yhteensä 1vs1-liigasta sekä liigan tapahtumista löytyy kyseiseltä pelaajalta 9 mitalia, ja kymmenes on hälyttävän lähellä. On huhuttu, että tämä liigan ainut jokaisella kaudella pelannut konkari olisi jättäytymässä pois liigasta kuluvan kauden jälkeen. Jos huhut pitävät paikkansa, tässä on panoksena hänen viimeinen mahdollisuutensa mitaliin. Latautuminen otteluun tulee olemaan todennäköisesti huipussaan, jotta 2,5 vuotta kestänyt liigataival saa päätöksen pronssimitaliin. Spekulointi on ollut runsasta, mutta mitään ei Falco suostunut kommentoimaan asiaa.

  Ensimmäisen mitalin kirous
  - Jezikin mitalisaldo näyttää vielä nollaa, mutta pelaajalla on kyltymätön himo muuttaa asia. Kuudes kausi liigassa, ja kolmas kerta pronssiottelussa. Menestyksen pilke nähtiin ensimmäisen kerran kaudella 4/2013, jolloin pudotuspeleissä tuli se kirottu neljäs sija ja pronssilla häviö arkkiviholliselle Maidolle. Tästä lähtien kyyti on ollut tasaista, mutta tuloksetta. Siitä kertoo se tyhjä mitalikaappi. Myös tämän pelaajan kohdalla on sanottu, että lopettaminen 1vs1-liigassa kauden jälkeen ei ole poissuljettu ajatus. Toki se olisi huikeaa lopettaa 1vs1-liigan ura ensimmäiseen mitaliin, mutta vastassa seisoo 1vs1-formaatin raudanluja ammattilainen. Liekö sitten tämä herra Jezikille liikaa, se nähdään pian.

  Kaksi täysin erilaista pelityyliä
  - Kuten on näissä sadoissa 1vs1-peleissä huomattu, jokaisella on se ominainen pelityyli. Näiden kahden herran pelityylit eroavat järkyttävän paljon toisistaan. Toisella peli on rauhallista ja odottelevaa, toisesta päästä kenttää löytyy aggressiivisempi ja aktiivisempi pelaaja. Kun nämä tyylit kohtaavat, tuloksena voi olla mitä tahansa. Saattaa olla, ettei Falcon rauhallisuus hyökkäyspäässä toimi aktiivisesti karvaavaa vastustajaa vastaan. Falcon heikkoutena on jäykkä ja ennalta-arvattava pelityyli, mutta kohta on 11 kautta pelattu ja kyseisellä pelaajalla on jo 9 mitalia, joten jonkin on täytynyt mennä oikein. Mainio maalintekoprosentti ja vastustajan väsyttäminen on erittäin rasittava ja samalla vaarallinen yhdistelmä. Puolustuksessa hän on zen-perikuva, siitä kertoo viisinkertainen voitto vähiten maaleja liigassa -palkinnosta. Jezikille ominaista on yllä mainittu aggressiivinen karvaaminen sekä aktiivinen paikanhaku. Paikoista tekeminen saattaa joskus ontua, mutta hän on silti menestynyt 1vs1-liigassa kohtalaisen hyvin. Nopeat liikkeet voivat hämmentää vastustajaa paljon, mikä on Jezikille huima etu ja sen avulla saa paljon kelpoja maalipaikkoja. Tätä pelaajaa vastaan täytyy olla vikkelä käännöksissään, mikäli tahtoo selvitä ottelusta päästämällä alle 3 maalia. Falco sai kehuja jäätävästä puolustuksestaan finaaliin menneeltä jlo'lta, joten tässä saattaa olla Falcon valttikortti pronssiotteluun.

  Lopputulos?
  - Ottelu tulee olemaan ensimmäisen erän todennäköisesti tasaväkinen, ja toiseen erään mennään kenties lukemissa 1-1. Toisessa erässä Falco onnistunee kokemuksen ansiosta rankaisemaan ainakin parilla maalilla, ja sitten ottelu onkin taputeltu.

  Veikkaus lopputuloksesta: 3-1 ja Jezik jää jälleen rannalle ruikuttamaan, kun Falco siirtyy eläkkeelle purjeveneensä ja pronssimitalinsa kanssa.

  Kommentit (2)

  Falco 27.11.2014 04:38
  Omasta mielestä ihan realistinen ja hyvä ennakko. Hyvä minä.
  wess 27.11.2014 09:19
  Hyvä Falco!